Algemene vragen

Je kan beginnen door de basis te leren in onze gratis basiscursus die je hier kan vinden: https://growingcapital.nl/cursussen/ Daarnaast is het handig om zelf eerst wat ervaring op te doen door te lezen of videos te bekijken voordat je daadwerkelijk gaat investeren.
Alle links m.b.t. kopen van munten of exchanges en brokers vind je hier: https://growingcapital.nl/trading-tools/
Ja dat kan, wij bieden een 1 op 1 coachingstraject aan, waarbij jij centraal staat. Wij bieden jou dus maatwerk aan omdat ieder mens anders is in leer en denkvermogen.
Deze werken op basis van indicatoren en op basis van algoritmes. Zowel de valutabot als de cryptobot zijn uitvoerig getest en maken een consistente winst.

Growingcapital Premium

Ja, het premium lidmaatschap is volledig gratis
Het Premium lidmaatschap omvat het volgende:

- Aparte telegram groep

- Tradestups worden gedeeld

- 2x gratis livestreams per week

- Actieve tradecommunity

- Moneyflow® (bewegingen van marktmakers)

- Hulp bij het traden

1 Ga naar telegram en word lid van de growingcapital groep: https://t.me/growingcapitalchat

2 stuur @cryptodinero01 op telegram een persoonlijk bericht.

3 Je krijgt aansluitend een invite om de premium groep te joinen

Nee, je hebt geen ervaring nodig, om het wat makkelijker voor jezelf te maken is het handig dat je het een en ander weet van crypto en waar en hoe te verhandelen.

Wat leer ik tijdens de tradecursus?

Ja, je zou kunnen starten met de uitgebreide cursus, echter raad ik je aan om eerst te starten met de beginners cursus. Deze bevat essentiele informatie over het begrijpen van de crypto markt.
Aan het einde van de cursus ben je in staat om zelfstandig te traden. Er worden tijdens de cursus allemaal kleine puzzelstukjes aangereikt en aan het einde ben je in staat om de hele puzzel zelf te leggen.