gccsf

CRYPTO STRATEGY FUND

Investeer in cryptocurrency met Growing Capital op het ICONOMI platform

TOTALE CONTROLE

Totale controle over je investering. Wij komen nooit aan je investering. Jij kopiert automatisch onze trades via het ICONOMI Platform.

INVESTEER MET FIAT OF CRYPTO

Via ICONOMI kunt u heel makkelijk met Euro of andere crypto currency een investering doen.

GEDIVERSEERDE PORTEFEUILLE

Wij kiezen onze cryptocurrencys uit op basis van gedegen technische analyse, u zult dus meerdere keren per jaar een andere portefeuille hebben.

Veilig

U bent zelf eigenaar van uw portefeuille, daarnaast staat dit op het ICONOMI platform wat ook nog een extra beveiligingslaag heeft.

Waarom kiezen voor Growing Capital?

Transparantie & eerlijkheid

Elke beweging die wij maken met het Fonds laten wij weten. Informeren van onze investeerders geeft motivatie. Wij zijn transparant in alles wat wij doen. We hanteren geen inleg fee. Wij hanteren echter een performance fee, wat inhoud dat als wij geen winst maken het u als investeerder niets kost.

Geen kennis nodig

U kunt letterlijk zonder kennis van de cryptomarkt of kennis van technische analyse deelnemen. Het enige wat u doet is is op het ICONOMI platform een wallet aanmaken en daar uw geld naartoe te storten. u volgt daarna automatisch onze trades.

Beheer door topanalisten

Door de jarenlange ervaring weten we als growingcapital wanneer we de markten moeten verlaten en wanneer we in moeten stappen. Of het nu een Bearmarkt of Bullmarkt is maakt voor ons niet uit. wij zorgen ervoor dat uw investeringen beschermd blijven door onze professionele kennis van Technische Analyse.

U bent zelf eigenaar van uw portefeuille

U bent en blijft eigenaar van uw eigen portefeuille, wij komen nooit bij uw geld. Het enige wat u doet is onze trades op automatische wijze kopiƫren. Uw geld blijft dus veilig in uw wallet staan waar u 24/7 controle over heeft.

Klaar om te investeren?

Meld je aan bij ICONOMI en investeer via Growing Capital Strategy Fund