Wie is Stef?

Stef ontdekte medio 2016 Bitcoin. In die tijd was er weinig informatie bekend omtrent traden en crypocurrency in het algemeen. Dit zag hij als een uitdaging en besloot zelf te gaan leren traden, waar hij in beginsel veel technieken toepaste die ook bij het traden van de aandelenmarkt horen. Door het lezen van boeken, ervaring op te doen en in gesprek te gaan met andere traders heeft hij zijn kennis vergroot.

In 2017 heeft hij eerst zelfstandig, maar in de loop der tijd door de toenemende vraag van klanten, samen met andere traders Altcoinbase opgericht. De naam Altcoinbase was toegekend door de toentertijd opvallende stijgingen en interesses in Altcoins. Altcoinbase was opgericht om andere traders te helpen met traden door middel van het geven van seminars.

Seminar Breda (2019)
Seminar Breda (2019)
Interview bij De Telegraaf (2019)
Interview bij De Telegraaf (2019)

Stef is een ervaren trader en heeft een eigen YouTubekanaal waar hij regelmatig informatieve en leerzame video’s op plaatst. Hij heeft veel enthousiaste volgers en ontdekte dat er een veel grotere vraag was naar het volgen van online trainingen door middel van video’s.

Eind 2019 is Altcoinbase tot een einde gekomen, daar waar Stef heeft besloten zelfstandig verder te gaan met het opzetten van een volledig nieuw concept, namelijk een compleet online leerprogramma voor nieuwe en ervaren traders onder de naam van Growing Capital.

Growing Capital biedt een uniek leerprogramma aan waarin je van starter naar een professionele trader kan groeien. Dit gebeurt middels video lessen en persoonlijke begeleiding waarin de trader persoonlijke vragen ter verduidelijking kan stellen. Daarnaast is er de mogelijkheid om met groepsleden te sparren over de lessen. Het doel van het leerprogramma is het volledig zelfstandig kunnen traden.