Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u uw kapitaal laten groeien? Dan bent u bij Growing Capital aan het juiste adres. Door middel van trainingen, automatische tradingbots en signalsdiensten, is het mogelijk uw geld te laten groeien.

Onze Missie

Het is onze missie om een vertrouwde partner te zijn als het aankomt op traden en daarbij behorende vermogensgroei. Wij staan voor kwaliteit en eerlijkheid. Daarbij is transparantie het sleutelwoord.

Onze Visie

Binnen Growing Capital hebben we als doelstelling het vermogen te laten groeien van onze klanten. Daarnaast hebben wij ook oog voor de kleinere portefeuille. Iedereen is immers klein begonnen. Samen met u maken wij een strategisch plan en stellen realistische doelstellingen.

Tradingsfilosofie

Als het om traden en investeren gaat om je portfolio te laten groeien, moet dit gepaard gaan met een gedegen risico analyse. De filosofie van Growing Capital is dat we een zo hoogst mogelijk rendement willen behalen met zo min mogelijk risico’s. Een zogenaamde Risk/Reward Ratio. Het beschermen van uw vermogen heeft onze hoogste prioriteit. Wij traden altijd met een gedegen risk reward ratio. Dit houdt simpel gezegd in dat de potentiële winst groter is dan het te lopen verlies wat geleden kan worden.

Growing Capital is opgericht door Stefan den Tuinder. Hij is sinds 2015 actief in de wereld van crypto. Daarnaast is hij bij verschillende mediums als analist actief of actief geweest. Zo schreef hij wekelijks gedurende een lange tijd bij Bitcoinmagazine de analyses voor Bitcoin. Ook was hij te gast bij De Telegraaf als analist voor Bitcoin en heeft hij verschillende interviews gegeven. Tot slot geeft hij trainingen aan cursisten die als trader aan de slag willen om zelfstandig hun vermogen te laten groeien.