Hoe jij “TradeConfirm” kan gebruiken om Winstgevend te traden in welke situatie dan ook...

tijdens een bullmarkt, bearmarkt, zelfs tijdens een zware economische crisis...succes verzekerd!

Beste Trader,

Stap je soms te vroeg in?

Heb je moeite winst te verzilveren?

Eindig je vaak met weinig winst of zelfs verlies?

Wat is het geheim?

Het is een techniek die we de "TradeConfirm" methode noemen.

Ik heb alle fouten al gemaakt die je je kunt bedenken of waarvan je niet eens wist dat je ze kon maken en ik wil jou helpen dit te voorkomen!

De afgelopen 5 jaar heb ik mijn vermogen opgebouwd met een rendement van 700% het afgelopen jaar alleen al. Ik ben ondertussen een full-time daytrader en al hoeft het niet - zelfs jij kan dit worden.

Meer dan 150+ mensen zijn ondertussen door mij getraind tot winstgevende traders na het doorlopen van de diverse trainingsprogramma's die ik ontwikkeld heb. TradeConfirm is het resultaat van jarenlang traden, lesgeven en een netwerk opbouwen met de beste traders van de wereld. Met dit programma komt dit in jouw handbereik.

Knipsel10
Knipsel8
Knipsel

Een simpele, doeltreffende en winstgevende manier van traden - in elke markt.

Sterker nog ze keken mij raar aan toen ik vertelde hoe ik trade en op welke basis ik trades opende ... En nu gebruiken ze exact dezelfde methode.
Is het raar om een andere methode dan de reguliere methode te introduceren? De cryptomarkt is een ontzettend volatiele markt waarbij je jezelf niet kan permiteren om reactief te zijn. In plaats daarvan zul je proactief moeten zijn en het heft in eigen handen moeten nemen.

Traditionele manieren van traden zorgen er alleen maar voor dat je veel geld verliest, omdat zij werken op basis van bekende indicatoren die achteraf pas berekeningen maken en dus niet op voorhand jou de juiste informatie verschaffen die je als trader zo hard nodig hebt.

Het reguliere tradesysteem is ouderwets en achterhaald, en dit gaat niet veranderen, omdat 95% van alle traders verlies maakt in plaats van consistente winsten boekt.

Maar nu, met de TradeConfirm-methode kun jij bij die 5% horen die WEL consistente winsten gaat behalen en ervoor zorgen dat je winnende trades maakt en je portfolio laat stijgen in waarde.

Even voorstellen...

Hoi, mijn naam is Stef.

Trader, Investeerder en Fundmanager.

In 2016 in aanraking gekomen met Bitcoin. Sindsdien niet meer weg te denken uit mijn leven. Naast traden investeer ik ook in tal van nu nog kleinschalige projecten en run ik een cryptofonds op Iconomi.

Kortom, ik weet na al deze jaren wat wel werkt en absoluut niet werkt, en ken het klappen van de zweep. Ook ik ben net als jij ooit begonnen en heb "leergeld" betaald om te komen waar ik nu sta.

Stef-geen-achtergrondGC

De meeste mensen houden vast aan het oude, zeggen dat ze de tijd niet hebben om het te leren, zijn te druk met hun privé leven, hebben hobbies of sporten die hun tijd compleet opslokken. Een ander excuus is het hebben van kinderen en het tijdsgebrek om echt iets onder de knie te krijgen, of mijn favoriet "traden is te moeilijk voor mij"

Komt dit je bekend voor?

Ondertussen voel jij je:

  • Gefrustreerd omdat het traden al tijden mislukt
  • Machteloos omdat je jezelf afvraagt of je überhaupt wel kan traden
  • Schuldig omdat je jouw geld als sneeuw voor de zon hebt zien verdwijnen
  • Moe en geïrriteerd omdat je in een verliezende modus zit

 Om nog maar te zwijgen over wat het op de lange termijn met je portfolio doet..

Maar dit gaat niet om mij, dit gaat om JOU.

Jij wil leren traden, of beter leren traden. Uiteindelijk is winst maken het doel. Ik kan je helpen dichter bij dat doel te komen d.m.v. mijn "TradeConfirm" leerprogramma. Dit betekent dat we weer op 0 beginnen. Ik breng je terug naar de basis en vanuit daar ga je "opnieuw" leren traden. Deze reset zorgt ervoor dat jij al trader centraal staat en dus niet de trade centraal staat.

Jij gaat d.m.v. mijn programma een transformatie doormaken waarin je:

  • Zelfverzekerd een trade instapt
  • Je winsten gaat verzilveren
  • Je verliezen minimaal zijn
  • Je trade gaat plannen
  • Geheel zelfstandig leert traden

Ik introduceer je het:

TradeConfirm Leerprogramma

"De methode om jou te transformeren
tot een winstgevende trader"

mockup

In 15 Modules die gezamenlijk 36 videos bevatten kijk je over mijn schouder mee en leer ik je exact hoe je winstgevend kunt traden. Ik leer je rust te creëren, trade setups te maken en risicomanagement toe te passen, zodat jij een consistente winstgevende trader kunt worden.

Hieronder een overzicht van de Modules waar de videos onder vallen:

Ik ben zo ontzettend trots op dit programma, omdat ik weet dat dit jou als beginnend of ervaren trader ontzettend gaat helpen naar meer winnende trades.

Neem het Niet Alleen van mij aan, maar kijk zelf wat klanten van het Tradeconfirm Leerprogramma vinden

Knipsel9
Knipsel8
Knipsel
hans
jooo
Knipsel6

EXTRA BONUS:

EXO VIDEO CURSUS

(t.w.v. 97.00 EUR)

Kom te weten wat er binnen in de candlessticks gebeurd, en dit tot een absoluut voordeel
weet te gebruiken bij het maken van trades

exocomputer copy

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

TradeConfirm - 697.00 EUR

In 15 Modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je winstgevend moet traden, hoe je meer rust voor jezelf creëert en goed risicomanagement toepast.

EXO video cursus - 97.00 EUR

In deze videocursus leer je exact hoe je in candles kan kijken, en hoe jou dit als trader een oneerlijk voordeel geeft t.o.v. de rest.

Totaal: 894.00 EUR

Doe NU Mee Voor de Online prijs:

Omdat deze cursus online word gegeven kunnen we daarvoor een vaste lage prijs aanbieden. Naast alleen de cursus krijg je ook toegang tot een besloten Facebookgroep waarin je samen met andere volgers van het leerprogramma sparren en overleggen welke trades je wil nemen. Een community die elkaar helpt en voorziet van feedback op je trades.

tradeconfirm&exo

894.00 EUR  €297

(eenmalige betaling)

Jij wil dit.

Winnende trades, rust in je trades en geen grote verliezen meer.

Je gaat er geen spijt van krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze pagina,

Dit was Stef, en ik hoop dat je meedoet met het programma.
Ik kan niet wachten om je kennis te laten maken met mijn methode die jou winstgevend leert traden.

Seminar Breda (2019)

PS: Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de online prijs. Er is een niet-goed-geld-terug garantie dus je loopt geen risico. ik en mijn klanten zijn het levende bewijs dat dit werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik de knop hieronder, en we spreken je in de eerste video.

894.00 EUR  €297

(eenmalige betaling)