Ontdek welke tradingtools ik gebruik

En maak gebruik van de kennis die ik hierin deel

Welke exchanges gebruik ik?

Bybit is uitgegroeid tot een spot exchange. Dit betekent dat je niet alleen via hefboomwerking hoeft te traden, maar ook daadwerkelijk coins kan kopen voor de lange termijn.

Waarom is Bybit voor mij dé exchange?

Snel platform met gescheiden derivaten en spot wallet. Snel schakelen zonder een apart account te hebben. Snelle klantenservice bij vragen. Mobiele app die fantastisch werkt.
(klik op de afbeelding om naar de website te gaan)

Ontzettend fijne nederlandse broker/exchange waarbij je direct crypto naar je bankrekening kan overmaken of op het platform van Bitvavo zelf verhandelen. Van bitvavo naar exchanges sturen gaat prima en werkt snel. Uitbetalen naar je eigen bankrekening gebeurt binnen 24 uur. Kortom een betrouwbaar bedrijf.
(klik op de afbeelding om naar de website te gaan)

Welke Tools gebruik ik om te traden?

TradingView is hét programma om chart in te kunnen tekenen. Er is imho geen second best. Dit platform bied een gratis variant aan, maar je kan ook een pro, proplus of premium pakket aanschaffen. De kosten daarvan op jaarbasis zijn te verwaarlozen voor de extra's die je erbij krijgt. Naast het intekenen van charts kan je ook indicatoren toevoegen. Vanuit Tradingview zelf, maar ook van third party ontwikkelaars.
(klik op de afbeelding om naar de website te gaan)

Exocharts, de musthave tool om te kijken wat er in de candles gebert. Hoe het volume is, of er longs of shorts vastgezet zijn. Welke naked point of controls zijn er, en waar liggen die precies. Wat is het sentiment en hoe staat het met de Delta? Kortom allemaal vragen waar dit platform antwoord op geeft. Exocharts is als het aan mij ligt een programma dat je MOET hebben.
(klik op de afbeelding om naar de website te gaan)