Trading

Heb jij geen tijd om zelfstandig analysen te maken, of wilt u uw vrije tijd liever anders inkleden dan met traden? Dan hebben we bij Growing Capital dé oplossing voor u. Wij hebben twee methodes van traden die wij u kunnen aanbieden. Aan u de keuze wat het beste bij u past.

Signal Service Trading:

Voorbeeld van onze Signal Service

Het Signal Service Trading pakket houdt in dat u zelfstandig uw orders invoert, wij leveren u de instapprijs, uitstapprijs en stoploss aan. Zo hoeft u niet naar de charts te kijken en een analyse te maken, maar maakt u gebruik van onze professionele analisten die dagelijks deze analyses maken. Uiteraard kunt u zelf beslissen wanneer u in of uitstapt. U bent nog steeds “in charge” het enige wat wij doen is de signal service leveren.

Wij maken met deze service gebruik van de applicatie Telegram dit is een crossplatform berichten dient die net als Whatsapp in te zetten is. U ontvangt dus alle meldingen gewoon op uw telefoon. Tevens is het ook mogelijk dit op laptop of pc te ontvangen, er is namelijk ook een webversie beschikbaar.

Automatische Bot Trading:

Onze automatische tradingbot in actie

Growing Capital heeft een eigen tradingbot ontwikkeld die zowel voor de lange termijn trade als intraday. We kunnen dus met één automatische tradingbot dus zowel lange termijn als korte termijn traden. Dit gaat volledig geautomatiseerd en hier komt geen menselijke hand aan te pas. Dit heeft namelijk 1 groot voordeel, een bot kent geen emotie. Waar veel traders zich laten leiden door emotie heeft onze bot daar geen last van.

Heb jij dus helemaal geen tijd om te traden of hiermee bezig te zijn, of heb je wel tijd maar besteed je die liever anders? Dan is onze automatische tradingbot een ultieme uitkomst als je toch je vermogen wil zien groeien.

Hoe werkt de Automatische Trading Bot?

U stort Bitcoin op een exchange en u maakt Api keys aan. Deze api keys zet u in de door ons geleverde bot. De bot controleert uw funds. Daarna gaat de bot automatisch aan de slag en neemt posities in als de markt er klaar voor is. U hoeft dus helemaal niets meer te doen. U kunt 24/7 live meekijken met de bot en wat voor trades die maakt.